Yarım yıl


Merhaba arkadaşlar,
Ben iyice boşladım blogu 2 ayda bir yazı yazar oldum ama cidden dalışa da gidemiyorum, hayatımdaki en anlamlı varlıkla uğraşıyorum :) uğraşmak kelimesine çemkirir şimdi, şaka yapıyorum. Sevgilimle ilgileniyorum diyelim. Bayramda görüşemedik, sonrasında onun işleri vardı, ben yoğundum derken 1 aydır göremiyorum sevgilimi. çok özledim, gerçi 1 ay diyoruz uzun diyoruz da yine şükredelim biz görüşebiliyoruz ne insanlar var uzuuuuuuun süreler görüşemeyen. Ama o kadar çok alışmışız ki birbirimize de 1 gün sesini duymasam kendimi kötü hissediyorum.
Başlıktan da anlayacağınız üzere yarım yıl yani 6 ay oldu. Çok mutluyum, umarım hep böyle devam eder. Çok seviyorum! 6 ay yaa, ne çabuk geçti anlamadım. sabahları onun sesiyle uyanmayı, onun kokusunu çok özledim..

Yılbaşı geliyor, bir aksilik olmazsa salı akşamı istanbula doğru yola çıkıcam, 2 gün istanbuldayım. Hediye de aldım aşkıma mis gibi bir parfümm :) süpriz değildi biliyor ondan yazdım. hehe

neyse toparlamak gerekirse, nice nice nice 6 aylara aşkım.. seni çooooooooook çooooooooook seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm.. muccccckkkkkkkkkkkkkkkkk =)
  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • Twitter
  • RSS

4 Response to "Yarım yıl"

  1. Anıl Says:
    28 Aralık 2008 19:59

    Senin adına sevindim tabii bu duruma da son zamanlarda melankolik takılan ve elinden hiçbir şey gelmeyen bir bünye için de fazla kıskandırıcı oldu :)

  2. ๑ ★ prettyinpink ★ ๑ Says:
    28 Aralık 2008 22:40

    eneeeee ben de seni cok seviyorum askııııım =)

  3. betty puf puf Says:
    29 Aralık 2008 13:12

    !çek maşallah
    Allah bir yastıkta kocatsın eniştiii ;)

  4. ozlemben Says:
    1 Ocak 2009 07:50

    bu uzuuuuuuuuuun sure gorusemeyenler tasi bana geldi sanirsam, ama ben kavustum sevgilime :)

    darisi basina :)